Online dating Odder
Date: 2017-03-02 20:09

Video: Online dating Odder

De 65 første EUX-tømrere på Learnmark Horsens har til svendeprøven banket deres tømrerfaglighed i med syvtommersøm. Alle opnåede flotte resultater og fire af dem fik topkarakterer og dermed medaljer for stor teoretisk viden og særdeles godt håndværk.

KONGELIGE PORCELÆNS FIGURER BING OG GRØNDAHL KØBES SÆLGES

Vil du udfordres på et højt fagligt niveau inden for økonomi og markedsføring, innovation og iværksætteri, sprog og internationalt udsyn? Så er HHX det oplagte valg.

Uddannelser på Learnmark Horsens, HHX, HTX, EUX, EUD, AMU

Student og faglært på én gang - vælg mellem EUX-Business, EUX-tømrer, EUX-murer, EUX-smed, EUX-brolægger og EUX-industritekniker.

Dating, Senior Dating, Senior 50 plus, Senior

AMU-forløb og virksomhedstilpassede kurser inden for industrien, bygge- og anlægsbranchen, transport, fødevarer, handel, IT, økonomi, administration og personlig udvikling.

Vælg mellem 78 fremtidssikrede uddannelser inden for byggeri, transport, teknologi og fødevarer. Start på enten grundforløb 6, grundforløb 7 eller på erhvervsuddannelse for voksne (EUV).

Kickstart din karriere på Learnmark Business! Vælg mellem HG-Business, EUX-Business, HG-S, EUV-Business og online forløb.

Online dating Odder : Pics. More pics: Online dating Odder.