Find venner i københavn Faxe
Date: 2017-04-26 00:09

Jeg har lige meldt mig ud af databasen …. for du matchede mig med den helt perfekte date til RD arrangementet 77/5. Vi har nu været kærester i 7½ måned - og det skal du jo selvfølgelig ha" at vide -)Tak for de mange dejlige oplevelser jeg har haft med RD gennem det sidste åærlig hilsen Helle

Find en Kæreste, Singler og Venner, Dansk Datingsite

“Jeg overgiver mig! Mig som er dybt skeptisk overfor alle arter af blind dating etc. Jeg havde en kanon aften i lørdags! Jeg er vild med konceptet, at møde så mange fede mennesker i løbet af en aften. Nu er jeg faktisk på vej til en date -)"

Mød nye Venner Odense

Velkommen til en verden af oplevelser for singles only. Vi tror på at det ærligste møde mellem to mennesker er face-to-face. Det herligste møde mellem singler er under hyggelige intime forhold - uden presset fra en blind date! Vi har derfor specialiseret os i at lave skønne events for skønne singler. Læs mere

V/Birthe Kirk

Velkommen til . Vi tror på, at det ærligste møde mellem to mennesker, sker med øjenkontakt. Det er det, som vi skaber. Øjenkontakt mellem tusindevis af singler og det har vi gjort i mere end 67 år. Vi har specialiseret os i at lave skønne events ude i den virkelige verden. Vi glæder os til at lære dig at kende. Vi glæder os til at hjælpe dig med at krydse spor med din "eneste ene". Det er ikke uden grund at mere end singler deltager i vores events, det gør de fordi at det er sjovt og fordi de gerne vil lære DIG at kende. Det kræver kun - at du også kommer!

Billetto er bygget med de nyeste teknikker og teknologier, hvilket gør det hurtigere og nemmere at bruge, men det betyder, at det ikke vil virke i ældre browsere.

“Jeg har absolut kun rosende ord overfor arrangementet. Jeg havde ganske enkelt en fantastisk aften, jeg mødte kun interessante og sjove mennesker :-)