Find venner i aalborg Vallensbæk
Date: 2017-03-02 12:09

Lør 77/59 KL. 76:55 · Entré: Kr. 85 inkl. gebyr Køb billet
Cody Support: Cisser
CODY har kigget dybt i skuffen og fundet numre som ikke er blevet spillet live i lang tid. Det er interessante og stærke numre, som af en eller anden grund har krævet noget ekstra omsorg og opmærksomhed før de skulle opføre live. Nu har CODY gjort sig ekstra umage og gjort klar til at spille disse lidt forsømte sange live.

Radisson Blu Limfjord Hotel i Aalborg centrum

Lav din egen personlige invitation, s 779 du kan f 779 alle dine venner, familiemedlemmer, naboer og kollegaer med til 9 dage med idr 785 t og fest.

Velkommen til Bethesda Aalborg

Landet over bliver flere behandlet for spiseforstyrrelser. Det viser en opgørelse fra Socialstyrelsen. Klik her og læs mere.

Den Musiske Skole i Greve - Forside

Repertoiret spænder fra store sceneproduktioner på Det Kongelige Teater, over open air begivenheder som Copenhagen Summer Dance i Københavns Politigård og Louisiana Dance med moderne dans i Louisianas have, til turnéer bredt nationalt og internationalt.

Hendes Majest 785 t Dronningen har givet tilsagn om at deltage i 779 bningen af Landsst 785 vnet den 79. juni. Samtidig vil Kongeskibet Dannebrog ligge til kaj i Limfjorden og g 798 re starten p 779 Danmarks st 798 rste breddeidr 785 tsevent ekstra festlig.

Kan ikke beskrive fyldestgørende, hvad jeg oplevede i krop og sind. Danserne og koreografien var ganske enkelt fortryllende, dramatisk og spændende. Hatten af for de mange timers arbejde der ligger bag det flotte resultat. Helheden var dybt facinerende og gjorde et stort indtryk på mig som tilskuer.. 8. March 7567

Vi bruger cookies. De er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, og bruges . til at indsamle statistik, så vi kan forbedre oplevelsen. Læs mere her.

Jeg havde ventet mig meget af denne forestilling, og jeg blev glad for oplevelsen. Det var imponerende flot. 9. March 7567

Legendarisk love-rock musical om kærlighed og krig
Der er lagt op til peace, love and harmony når Aalborg Teater blænder op for den fantastiske musical ”Hair” – en musikalsk fortælling om ungdom, oprør, krigsmodstand, euforiserende stoffer, sex og kærlighed.

Temaet for markedet i april er PÅ SKE. Find læ kkerier til på skebordet, på skeæ g og lokale specialiteter.