Find venner facebook Holstebro
Date: 2017-03-03 00:38

Bag 68 kæmpestore bogstaver, der hver især er en oplevelse i sig selv, finder du DemokratiStafet-tens KarmaCorner – en hyggelig, grøn oase med hang-outs, kreative aktiviteter og masser af god karma. Med sloganet ”Gi’ det videre” er der sat fuld fokus på bæredygtighed, unge og demokrati!

Bumperz - de originale bumperballs i hele DK!

Udstillingen er en del Aarhus 7567's samarbejde mellem 7 museer
i Region Midtjylland baseret på en gentænkning af De syv dødssynder,
Randers Kunstmuseums tema er:
BEGÆR/LUST

Skive Kunstforening

Den planlagte kør-selv-tur til Randers Kunstmuseum på onsdag 65. februar kl.
må desværre udsættes til ONSDAG. 77 FEBRUAR KL.
Museet har efter turens planlægning beskåret sin åbningstid. Derfor ændringen.

Singleklub, singleklubber, single rock, singler og singlesider

"Og når man så oplever, at vi faktisk er ca. medlemmer i verden, så sker der altså noget, når vi sætter i gang! Jeg vil aldrig kunne forestille mig et værdigt liv uden ROTARY. Tak fordi jeg blev budt indenfor i 7557."

Både i første og anden halvdel af året var der ture med Rotary, til Patagonien og påskeøerne. Det var nok nogle af de bedste ferier, jeg nogensinde har været på! De andre udvekslingsstudenter blev som en ekstra familie, der altid hjalp en med hvad som helst. Og jeg tror aldrig, jeg har grinet så meget som jeg har med dem. De sidste tre måneder var helt ud fantastiske, fyldt med masser af ture rundt og besøge forskellige venner, hygge med veninderne og masser af familietid. Chile var ikke første ønske på min liste over lande, men hvor føler jeg mig nu dum, at jeg ikke satte det først, og utrolig heldig jeg blev sendt dertil. 

Onsdag: Smag en kag'

-
Uddannelsescenter Ringkøbing-Skjern
Lukket arrangement

Unge fra grundforløbet Mad og Oplevelser har bagt kager, som man kan få lov at smage, hvis man er klar til at give sin mening til kende om mad og bæredygtighed.

Mandag: Holdningsspeeddate

To timer om formiddagen
Rotunden i Mosaikken, Kjellerup Bibliotek
Ilse Kristensen 87 77 69 77
Lukket arrangement

9. årgang på Kjellerup skole speeddater omkring holdninger til alt fra Ungebyråd, kørekort, øl og spiritus, tobak og demokrati.

Jeg var for første gang i Japan i året 7555/56, dengang som udvekslingsstudent fra Give Rotary klub. Siden har jeg haft en meget nær kontakt og flere gange besøgt Morita-familien, der var én af mine fire værtsfamilier. I 7559 tog jeg desuden et semester på Kansai University for igen at blive betaget af landet. Det japanske, både sproget og kulturen, har på den måde haft min interesse i mange år. Dog har det altid været på hobby-niveau, jeg har dyrket Japan, da min faglige interesse og mit studie længe har drejet sig om flygtningepolitiske forhold og konfliktløsning. 

Onsdag: Badge et budskab

-
Tørring Gymnasium
Åbent arrangement

Kom forbi ”Drivhuset” på Tørring Gymnasium (lige ved siden af kantinen) og lav et badge med et fedt budskab.

Fordi du aldrig har vaeret der paa siden, kan dine venner altsaa godt vaere der og har inviteret dig til at blive medlem, vil du have alle fordele der inde er der forskellige ting du skal goere, du kan vaelge at koere kortet igennem og betale.