Dating for par Norddjurs
Date: 2017-05-01 09:45

Video: Dating for par Norddjurs

Bevillingsnævnet består af borgmester Jan Petersen (S), Benny Hammer (C), Hans Erik Husum (V), Hans Fisker Jensen (S), Torben Jensen fra Borgerlisten, Jens Meilvang fra Liberal Alliance samt en repræsentant fra Østjyllands Politi.

Kontaktannoncer Gratis Hoje Taastrup – Dating Sider Gratis

Hun mødte Søren på en skiferie. Tilbage i Danmark scorede Søren hende og nu tager de på skiferie flere gange om året og elsker hinanden.

Google

"Min oplevelse af dialogen i dag med de unge er, at den har været meget engageret og ærlig, hvilket vil sige, at vi har gået direkte til kernen af de emner, der er blevet debatteret. Jeg er glad for de gode inputs det har givet til den videre proces."

Norddjurs Bibliotekers Program Efterår 2014 by Norddjurs

Dialogen blev grebet an således, at der ved hvert bord var tilknyttet en tovholder, som var en ung fra Ungdomsrådet. Tovholderen styrede gruppen igennem flere emner, som eksempelvis kunne være "hvordan opfatter du nattelivet i Grenaa og Norddjurs?"

This domain is registered at Namecheap

This domain was recently registered at Namecheap. Please check back later!

Herefter gik aftenens dialog i gang. Det skete ved to borde, hvor de unge og 5 medlemmer af bevillingsnævnet deltog ved hvert bord. Efter en halv time blev der rokeret rundt, så alle på den måde fik mulighed for at gå i dialog om, hvordan man skaber tryghed i nattelivet for alle. 

Man sluttede af med en fælles opsamling, som Ungdomsrådet stod for, hvorefter borgmester Jan Petersen sagde et par ord til afslutning. Han udtalte efterfølgende:

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

This domain is registered at Namecheap

This domain was recently registered at Namecheap. Please check back later!

Det var tovholderens opgave at sætte snakken i gang, holde diskussionen på sporet og sikre fokus. Undervejs blev deltagerne bedt om at skrive deres fortællinger, argumenter og holdninger ned på en papirdug, som bordet de sad ved var beklædt med.

Dating for par Norddjurs : Pics. More pics: Dating for par Norddjurs.