Søger kæreste 15 år Vejen
Date: 2017-04-30 00:38

Altsåå, jeg er en ung pige på 66 år. [ )]
og jeg er mere end klar til at prøve det, samt er jeg også stadig jomfru!! [l]

Alt Om Børn | min kæreste vil gøre mig gravid jeg er 13 år

- Mange er frygtelig bange for at afvise. Man skal lære at sige nej tak på en pæn måde, så man nok skuffer den anden, men så man ikke sårer vedkommende. Det kan man lære, og også bruge i mange andre situationer, siger Maria Marcus.

Flere ældre søger kæreste på nettet | Kultur | DR

- Jeg håber måske at finde en kæreste eller at blive klogere på mig selv, og at der er mere i livet end bare arbejde. Jeg tror, det er lidt en kombination. Og så kan jeg blive bedre til at gøre nogle sociale ting, siger han om grunden til, at han meldte sig til programmet.

Det er aldrig for sent at date

Jeg synes, det er rigtig godt, at du synes, dine forældre skal vide, at du har en kæreste, og at han er så meget ældre end dig. Samtidig kan jeg godt forstå, at det er svært at skulle fortælle dine forældre om din kæreste. Det kan i det hele taget være svært at finde en oplagt anledning til at fortælle dem, at du har fået en kæreste. Og det gør det ikke lettere for dig, at du også skal have fortalt dem, at han er så meget ældre end dig. Men uanset hvor svært det vil blive at få det sagt, så synes jeg, det er vigtigt, du får det gjort. De vil sikkert også gerne møde ham, så måske kan I fortælle det sammen? Mangler du ord til at få fortalt dine forældre om dit forhold, kan du måske printe dit spørgsmål og svar til og fortælle dem, at det handler om dig.

det skal du ikke være ked af der er også unge mænd der tænder på ældre kvinder,du skal bare passe på at den ældre mand ikke bliver forelsket i dig men kan i blive enig om er det en oplevelse du bliver glad for, som ganske ung havde jeg en veninde som også var glad for en gammel mand og hun besøgte ham hver dag og han fik lov til at røre hende og hun nød det

At du er bange for, at det bliver akavet hjemme hos ham, fortæller mig, at du ikke selv er helt afslappet i hans selskab. Det tror jeg blandt andet skyldes den store aldersforskel. Måske er du i tvivl om, hvad han forventer af dig? Og som 69-årig kan det være svært at holde fast i egne meninger og værdier, når man er sammen med en, der er meget ældre. Så overvej evt. en ekstra gang, om du er klar til at have et forhold til en voksen mand på over 85?

- Alderspolitiet har det med at slå til. Det er ham, der mest af alt sidder i ens eget hoved og har en masse forestillinger om, hvad man kan og navnligt ikke kan tillade sig.

- Jeg har mødt mange blomstrende kvinder i 55’erne og 65’erne som ikke mener, at de kan gå efter at få en kæreste . De siger, at det løb er kørt. Men heldigvis er der da masser af mennesker, som blæser på alderstallet. Og med hensyn til seksualiteten, så gælder det: Use it or lose it, siger hun.

Man udnytter ikk nogen på 66. en 66-årig er gammel nok til at håndtere sex, og kan sagtens sige fra. tænk dig om. hvis der kom en eller anden gammel ulækker grim mand hen til dig på gaden og spurgte om i skulle kneppe ville du så ikk bare bede ham om at fucke af? jo ikk.
hvis du selv kan sige fra hvorfor skulle de her piger så ikk kunne. og nej jeg er ikk en "gammel gris" er selv 67

- Der er sket et mentalitetsskifte, hvor både mænd og kvinder erkender, at vi i meget høj grad selv har indflydelse på, hvordan vores liv skal forme sig . Vi skal selv tage ansvaret for det, for det nytter ikke noget at sidde og vente på, at der sker noget – det gør der nemlig ikke, siger Margrethe Kähler.