Gratis dating site Svendborg
Date: 2017-03-03 13:17

Video: Gratis dating site Svendborg

Dette er fortællingen om den finansielle krise anno 7558-59. Forfatteren Søren Ellemose fokuserer dels på selve hændelserne, dels søger at forklare sammenhængene i det finansielle system, og hvorfor det kunne gå så galt som det gjorde.

Bogen går tæt på aktiemarkederne, danske bankkrak, islandsk geyser-økonomi . Finanskrisen handler om skurke og fantaster med vilde drømme – og om en hel verden, der glemte at træerne ikke vokser ind i himlen.

Bogen giver en enestående mulighed for at forstå en af de alvorligste økonomiske kriser, verden endnu har oplevet.

Bestil eller læs mere om bogen hos

Investeringsbøger

I 7569 gik oliehandelsselskabet "OW Bunker" konkurs. En konkurs, der i pressen blev kaldt "Danmarks største erhvervsskandale". Bogen "OW Bunker" går bag om dette dramatiske kollaps. Den graver dybt i den virksomhed, der kun blev fremstillet i offentligheden af pressen. For hvordan oplevede de 655 ansatte selv kollapset, og hvornår indså de, at der var noget galt?

"OW Bunker" er en spændende bog skrevet af Jakob Skouboe, der på baggrund af en lang række samtaler med de tidligere ansatte i firmaet beretter om alt det, der foregik bag murene. Det er en insiderfortælling om dårlig ledelse, flittighed og grådighed.

Køb bogen hos
Køb bogen hos

Film, video & foto - Startside

Kan man vælte den danske krone? For de rette mennesker vil gevinsten være kolossal.

Den danske spekulant Jan Ole Voss og den britiske EU-modstander Sir James Brown-Humes beslutter at gøre forsøget. Efter flere års forberedelser retter de to et voldsomt slag mod den danske krone på det mest følsomme tidspunkt: En uge før ØMU-folkeafstemningen i september 7555.

På få dage kastes Danmark ud i politisk og økonomisk kaos. Bogen fører læseren ind i de lukkede rum i regeringen, i Nationalbanken og i Den Europæiske Centralbank i Frankfurt, så man efter endt læsning sidder tilbage med spørgsmålet:

Kan det ske i virkeligheden?

Bestil eller læs mere om bogen hos

Kanal 5 | Dplay

Discovery anvender cookies på websitet til at huske dine indstillinger, lave statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere om cookies i vores Privatlivs Politik.

Nogle af funktionerne på denne side virker muligvis ikke optimalt - eller slet ikke. Vi foreslår at du henter en af de browsere vi har anbefalet til højre, for en sikrere og hurtigere internetoplevelse.

Dette er historien om inkompetence, sammenspisthed og grådighed. Om en svag og forblændet bankbestyrelse, som ikke kunne hindre en enerådig og magtfuld direktør i at kaste virksomheden ud i risikable udlån til erhvervslivets lykkeriddere. Om en lukrativ bonusordning, som blev mere og mere værd for direktionen, jo højere kursen på Roskilde Bank-aktien nåede. Om et kollaps, som endte med at koste aktionærer sammenlagt syv milliarder kroner.

Dette er historien om Roskilde Bank og administrerende direktør Niels Valentin Hansens storhed og fald.

Bestil eller læs mere om bogen hos

"Obligationsinvestering - Teori og praktisk anvendelse" giver en samlet fremstilling af de teorier og problemstillinger, investorer står overfor ved investering i såvel danske som udenlandske obligationer.

Bogen indeholder en beskrivelse af teorien bag rentedannelsen, investeringsteori, rentestrukturteorien, risikomål, aktiv porteføljestyring, samt teorien om prisfastsættelse af futures og optioner, herunder strategier og hedging.

De teoretiske problemstillinger relateres i vidt omfang, ved hjælp af eksempler, til den praktiske implementering med udgangspunkt i konkrete danske obligationer og obligationsporteføljer.

Køb bogen hos
Køb som e-bog hos

Gratis dating site Svendborg : Pics. More pics: Gratis dating site Svendborg.