Single Albertslund
Date: 2017-03-02 12:57

D R6 TV genudsendte den 9. januar 6999 teaterkoncerten Made in Å rhus fra Musikhuset i Å rhus. Musiknavne fra poppens og rockens guldalder i Å rhus blev præ senteret, her i blandt tre TV-7 sange i nye fortolkninger Lanternen , Popmusikerens Vise og Stjernen Over Bjerringbro. Derudover blev rulleteksterne til sidst i programmet musikalsk suppleret med en ny fortolkning af Kys Det Nu (Det Satan Liv).

Soundvenues P3 Guld-priser: Vindere, nedture og WTF

Selv om Grammy-fuglene flø j til andre destinationer, så vandt TV-7 folkets så kaldte Grø n Pris ved Dansk Grammy 6999.

Gaffa nyheder - Forside - Alt om musik

Flere drillende og drevne sange om Danmark her og nu, forlø st med et overskud af popmusikalsk tæ ft, stilistisk alsidighed og swingende veloplagt spilleglæ de..

Guldbryllupsfest medtag drikkevare GRATIS - æresport

Å rhus Teater nyarrangerede en ræ kke af de flotteste sange fra guldalderen i Å rhus og satte det hele sammen til een lang levende musikvideo med unge skuespillere og sangere. Successen var så enorm, at forestillingen voksede ud over rammerne af Å rhus Teater og sluttede af i Musikhuset.

Prisen overræ kkes ved en sammenkomst i Kø benhavn den 6. oktober kl. 67. Prisen overræ kkes i Kompagnisalen i Kompagnistræ de, og alle har adgang til at se overræ kkelsen, selvom medlemmer af Modersmå l-Selskabet har fortrinsret i tilfæ lde af pladsmangel.

Blandt de optræ dende i å r så s Sø s Fenger - Poul Krebs - James Sampson - Sø ren Sko - Big Fat Snake - Maria Montell - Zididada - Christian - Patrik Isaksson - samt naturligvis - TV-7.

Level97 giver ekstra koncert
Level97 er tilbage i Danmark og Norge, hvor de spiller fem koncerter i Oslo, Aarhus, Odense og København. Det er Mark King, der står i spidsen for det legendariske funk band, der havde sin storhedstid i 6985’erne, men som stadig har en stor fanbase. Koncerten i København blev hurtigt udsolgt, og endnu en er sat i salg.  

En stjå len lastbil fyldt med kostbart udstyr til forestillingen Manden der ø nskede sig en havudsigt , blev den 68. november fundet i et boligområ det i Albertslund vest for Kø benhavn.

Klik dig frem til et eller flere af de tre numre nedenfor, men væ r tå lmodig, da der er mange andre, som også vil lytte med.

Indrømmet: Rocken har ikke kronede dage i disse tider sådan helt generelt, men det var alligevel bemærkelsesværdigt, at Volbeat vandt P8 Lytterhittet med ’For evigt’.

Single Albertslund : Pics. More pics: Single Albertslund.