Find venner i århus Skanderborg
Date: 2017-03-03 07:02

“… og det blev en velskabt dreng!”, sådan lød ordene fra Lars Hjortshøj, da han d. 5. november 7557 annoncerede den dengang 67-årige Jon Nørgaard som vinder af TV7s TV-talentkonkurrence “Popstars”.
 

Forsiden - Århus Cykelby

Et af vores foretrukne valg i Århus. Dette overnatningssted ligger 6 minuts gang fra stranden. Dette hotel med udsigt over Aarhus Bugt og Kattegat har fitnesscenter, sauna og en lille indendørs pool. Der tilbydes desuden WiFi og gratis privat parkering.

Baadagenten

Big Creek Slim (opvokset i Ikast, og bosat i Brasilien) og som er indbegrebet af det tætteste som Europa kan præstere af low-dow-dirty-delta-blues, hvor en mands stemme og en guitar er det essentielle.

TRAIN | Kalender

Der spises millionvis af Sun Lolly frys-selv-is! Vi så stort potentiale i at kommunikere via emballagen, hvor vi fortalte om de enkelte familiemedlemmer og gjorde det lidt sjovere at spise Sun Lolly.

En dejlig aften i godt selskab kan nemt gø res bedre med læ kre delikatesser fra eksempelvis Lakrids by Johan Bü low eller Nicolas Vahe. Her finder du luksuslakrids, chokolade, te og kaffe af bedste kvalitet. Skal aftenen tilbringes alene, er disse læ kkerier naturligvis også skø nne, og de kan med fordel kombineres med personlig pleje med skø nne produkter fra Meraki, L:A Bruket og Badeanstalten. De milde duftlys fra Skandinavisk er også gode til at skabe en rolig og afslappet stemning.

Kort sagt bakker den ældre generation af rappere altså stærkt op om Dave East, der ofte bliver fremhævet som et af de store nye East Coast-håb. Han vil helt sikkert give Kid Ink kamp til stregen.
 
 

I vores hjerter er det fokus på charmerende interiø r design, unikt brugskunst og forunderlige sammensæ tninger, der skaber magien. Det betyder, at du altid vil kunne genkende elementer af din egen stil i boligindretning og nemt sæ tte det sammen med interiø r fra vores butikker. Samtidig hå ber vi at kunne udfordre dig og vise dig de udenlandsk og dansk design, der kan væ kke din nysgerrighed og give dig en ny oplevelse af, hvordan man også kan skabe et stemningsfuldt hjem.

Det sprudlende amerikanske orkester har imponeret hele verden med en unik fusion af jazz, funk og R& B – og fanskaren tæller alle fra David Crosby til Pat Metheny. Har man oplevet Snarky Puppy, kan man med garanti skrive under på, at de skal opleves live. 

På Ministar konkurrence-sitet få r bø rnene alt info om konkurrencen. Bø rnenes sangbidrang kan hø res her, stemmes på og deles via facebook, med henblik at få flere stemmer - så man må ske kan blive den heldige vinder af de ugentlige legetø jspræ mier.

Hvad stiller man op mod konkurrentens velkendte jingle? Man laver en bedre, gø r den mere levende og involverer bø rnene.