Dating site thailand Billund
Date: 2017-03-03 03:50

Vi boede 9 for 85 euro i et værelse på santorini mens vi fik to super værelser med kæmpe balkon for 55 på Amorgos i Katapola.

Lonely Planet's top 10 best overseas family holiday

Budgetmæssigt, har jeg/vi selv brugt omkring ,- på ca. 9 uger, hvilket er et ret højt tal, da vi kun er to, men vi bor som regel gode steder, til omkring 85€ om dagen, og spiser stort set hver dag på restaurant, hvor vi prøver lidt forskellige ting af.
Morgenmaden plejer vi også at spise hvor vi bor, hvis de sælger dette, medmindre vi har køkken i den lejlighed vi bor i. Vi lejer som regel kun bil på Ios, da vi har en yndlings strand, som man ellers kun kan komme til med bus el. båd, men så bestemmer man ikke selv hvornår man vil hjem, hvis nu vejret ikke er optimalt el. lign.

Game Database, Best Selling Video Games, Game Sales

The minimum age for a driver is 76. Please check the terms and conditions of your car hire for extra charges for drivers under the age of 85.

Flights to Perth (PER) | Emirates United Kingdom

Vi rejste med teenagebørn og var mest interesseret i at finde gode strande, hvor vi kunne bo gratis og ikke lave andet end at snorkle og læse en god bog i skyggen af et træ. Det kunne vi til fulde på Patmos, men der var også byen Hora med sit gamle kloster og Johannnesgrotten, hvis der er behov for at få det kulturelle element med.

Det ville nok være en god idé at bestille på forhånd, så man er sikker. Især fordi det er i højsæsonen, både hvad angår færger og overnatning. Jeg ved dog ikke hvor store færger de sejler med ud til Hydra/Poros, men kan se at der d. 85 når i ankommer er 65 afgange om dagen, så mon ikke det burde kunne lade sig gøre at komme ombord på en af dem.

Jeg kan også spørge på en anden måde.. Hvor lang tid ville man kunne rejse rundt med et budget på henholdvis eller ?

Men Som du siger 8775 Vil jo gerne se det hele 8776 Det når man aldrig.. Jeg har været på Naxos 9 gange nu, men mangler stadig at se mange mange ting.. Dog kørte jeg hele øen rundt sidste gang, hvor man så fik sat nogle krydser på kortet, på det der skulle nær studeres næste gang..

Mht. Camping på Milos, er jeg ikke sikker på hvor camping pladsen ligger, men mener den ligger lidt uden for det hele, og måske er svær at komme til, men hvis de nu lejer scootere osv. ud, er det jo ikke så slemt.
Milos er også en fantastisk ø, mht. strande, så ville ikke være det dårligste valg. Jeg har selv boet i byen et par gange, for omkring 75 € pr. dag, og det er en ganske OK pris

Vi fløj til Kos og tog den første færge til Patmos. Der er bestemt ingen grund til at booke hverken færge eller overnatning hjemmefra. Der er rigeligt med plads, selv i juli og august måned. Pga. krisen bliver 8 ud af 65 grækere hjemme i år, så mange steder er ret tomme.

Det burde også være muligt at finde en afgang til en af de øer du skal til.. Og det store plus, er jo at du kun skal bruge en dag på rejse, så du får mere tid.. :)